øvingshelg 13-15. november

VIVA har nok en gang gjennomført en suksessfull øvingshelg med Taco, konsert og knall innsats fra alle koristene!

Når koret har øvingshelg er det tradisjon å kombinere det med en pizza/taco øving, så på fredags kveld fikk fire VIVA familier besøk av sultne korister. Dette gir oss en sjanse til å øve selvstendig uten Liv, men også ha det gøy sosialt sammen. Siden koret var hos forskjellige familier øvde vi med så få som 2 personer per stemme, men som vanlig, var det høyt nivå! Med fokus på de kommende adventskonsertene, var det god julestemning på den kalde novembers kvelden.

nr 1

Lørdags morgen var det tidlig opp; klokken 10 var det morgen gymnastikk og kreative stemmeoppvarming med Kristine Skjæveland. Det er alltid gøy å ha henne på besøk, hun bringer glede og visdom til koret. Etter et par timer med fellesøving, gruppeøving og pauser var det på tide med lunsj på Dolly Dimple’s som Sandnes Kameratene sponset, tusen takk!

nr 2

Vi VIVA, liker å vise oss frem, og vi skjems ikke og koristene er fulle av gode ideer for hvordan markedsføre adventskonsertene. Vi bestemte oss for å ha ’flashmob’ i Sandnes sentrum! Etter pizzaen gikk vi gjennom Vågen Amfi og fortsatte ned til Maxi. Vi gjorde ett godt inntrykk, det er vi sikker på.

 

Etter en vellykket flashmob var det rett på lydprøve og forberedelser til opptredenen vår på Sandnes Kameratenes 100års Jubileums Konsert.

nr 3

I tillegg til VIVA var også kvinnekoret Concentus, blandet koret Da capo og Sviland skolekor med. Konferansieren til jubileumskonserten var talentfulle Nils Christian Fossdal, som beviste at selv om du bare er en person kan man synge som et kor! Konserten var en stor suksess, og alle opptrender strålte på scenen. Vi fikk også æren av å vitne enda en utdeling av Kongens Fortjeneste Medalje til Steinar Eielsen, for sin mangeårige arbeid innenfor musikk. Vi gratulerer Steinar, den var fortjent.

Avslutnings nummeret var den 8 stemte Tyske sangen ’Richte Mich’ sunget av Sandnes Kameratene, Concentus, Da Capo og VIVA. Med over 100 korister, ble Richte Mich slettes ikke en kjedelig avslutning, og sangen ble raskt en favoritt hos både korister og publikum. Takk for en fabelaktig og minnerik kveld!

nr 4

Søndags morgen fikk ikke koristene sove lenge; klokken ni begynte øvelsen igjen. Da var det nok en gang julestemning på Vågen. Tradisjonen tro, dro vi ut på en lang ettermiddagstur og hadde med oss nistepakken for å nyte november solen.

nr 7

 

nr 5

Alt i alt har helgen gått som smurt; julestemningen er allerede kommet til VIVA og vi gleder oss til adventstiden.

 

Vi håper å se så mange som mulig på advents konsertene 12. desember kl. 1800 i Madlamark kirke og 13. desember kl. 1800 og 2000 i Sandnes kirke.

 

Skrevet av Marielle Baukop Hellem 15 år.