Konserten 30. januar

Den 30. Januar var VIVA igjen ute og sang. Denne gangen var det for 2. gang sammen med Song og Spelkorlaget av 8.mars og sønn, koret med egen radiator vi sang sammen med. Vi møtte opp på togstasjonen i Sandnes og dro sammen inn til Konserthuset i Stavanger hvor konserten ble arrangert. Denne konserten var full av allsanger som ble sunget med publikum, derav navnet syng med oss konsert. Alt fra phantom of the opera til den glade vandrer ble sunget. Helt utsolgt var det, og det er litt av et syn å stå på en scene og skimte ut over et fullsatt konserthus. Det er det ikke hver dag du får oppleve, men går du i VIVA så får du jammen opplevd det også. Pizza ble spist, brus ble drukket og enda en suksessfull konsert ble gjennomført. Tusen takk for samarbeidet Song og Spelkorlaget! I tillegg var det en bonus i slutten av konserten, da de flotte gjesteartistene Brit Synnøve Johansen, Hanne Sørvaag og Randi Tytingsvåg entret scenen.

skrevet av Mathilde Ruud

viva2viva3

viva4