Comments are off for this post

Adventskonserter 2016

I 2016 hadde vi som tradisjonen tro adventskonserter i desember. Vi hadde 3 konserter til sammen.

Den første var i Bryne Kirke den 10. desember.  Der har vi ikke sunget før. Det var en flott kirke og vi synes det var kjekt å være på en ny plass.

På søndag den 11. desember stod Sandnes Kirke for tur. Og det er akkurat som å komme hjem. Det er vår favorittkirke og det var fantastisk å synge for full kirke to ganger på samme dag. For første gang så hadde vi konsertene alene uten barnekoret og juniorkoret. Vi benyttet da sjansen til å presentere og høre de flotte og flinke solistene vi har i koret vårt.

Vi var også så heldige å ha tidligere Vivasanger Christian Beharie med som solist. Han hadde sin i egen lille del i programmet i tillegg til at han var solist på Baba yeto og O helga natt. Vi hadde virkelig ikke trodd at begge konsertene i Sandnes Kirke ble utsolgt så vi var høye på julestemning i lang tid etterpå. I 2017 skal vi ha adventskonserter med kortet Concentus hvor vi skal synge a sermoni of carol. Det ser vi frem til.

Comments are closed.