Comments are off for this post

Operagalla 2017

Det var en ære å bli invitert av Opera Rogaland til å delta på Operagalla i samarbeid med Universitetet i Stavanger, institutt for musikk og dans. Operaorkester Roma Sinfonietta med dirigent Gabriele Bonolis fra Italia i spissen. Blant artististene var en av Norges største operasanger Elizabeth Nordberg – Schulz. I tillegg til Sinfoniettettaen og solistene, medvirket både Sandnes operakor og et prosjektkor sammensatt av Opera Rogaland med blant annet sangere fra Stavanger, Hå, Sandnes og Klepp kulturskoler og oss Viva.

På søndag den 26. mars medvirket vi i Stavanger Konserthus der vi sang Chæur des Gamins – avec la garde montante fra Carmen på norsk. Her ser dere vår fantastiske dirigent sammen med Gabriele Bonolis fra Italia.

På mandag 27. mars gjentok vi sukseen til storslått applaus i Sandnes Kulturhus. Etter applausen å dømme var vi best på hjemmebane som vanlig. Dette var en stor opplevelse for oss alle og håper selvsagt at vi fær mulighet og anledning til å opptre på slike storslåtte arrangementer igjen.

Comments are closed.