Comments are off for this post

Fellesøvelse for kulturskolekorene ved Sandnes kulturskole

Onsdag 3. oktober fra 1700-1900 hadde VIVA fellesøvelse sammen med barnekoret og juniorkoret. Dette er en årlig tradisjon som alltid er like koselig og lærerik. Liv ledet først en felles oppvarming der både store og små måtte opp å stå. Etter en god oppvarming ledet Randi, dirigenten for barnekoret, innøvingen av sangen, «Homecoming-song» på afrikansk. Den skulle vi framføre sammen på «hentekonserten». Øvelsen gikk bra. VIVA var imponert over hvor tålmodige og flinke selv de minste var.

Det ble så en felles pause der sultne korister fikk kose seg med pizza. Det ble flere stykker på hver, og alle merket hvor godt det var med varm mat etter en intensiv øvelse. Gode og mette var koristene klare for konserten for foreldre, besteforeldre og venner. VIVA startet med sanger til Elvis-konsert og adventskonserten. Deretter sang Juniorkoret sanger fra sin Grand Prix-konsert. Barnekoret sang sanger fra Eventyrstien og tilslutt sang alle korene den afrikanske sangen med mye bevegelse. Dette var toppen av konserten.

Robert Wilford akkompagnerte alle korene på flygel. En vellykket konsert med god stemning og et entusiastisk publikum!

Det er alltid like gøy å se hvor godt forhold korene på kulturskolen har, og hvor bra det høres ut når vi synger sammen!

Skrevet av: Mathilde Jørstad, 17 år

Comments are closed.