Gir seg på topp!

Etter 45 fantastiske år pensjonerer Liv Hugstmyr Særheim seg som dirigent for VIVA Sandnes kulturskolekor til sommeren 2019.
I løpet av disse 45 årene har ca.700 jenter og gutter sunget under hennes ledelse. Med dem har Liv hatt så mange fantastiske prestasjoner opp igjennom årene at det får slett ikke plass i en liten notis som denne, men det bør sies spesielt at under hennes ledelse er koret blitt et internasjonalt anerkjent kor. Den siste bragden hadde koret i mars dette året hvor de vant 1.pris i den internasjonale korkonkurransen «Golden Voices of Montserrat» i Spania, i konkurranse med 400 sangere fra tre verdensdeler.
For sin innsats har Liv mottatt mange priser. Høyest ruver «Alle-kan-synge prisen» og Kongens fortjeneste medalje.
Det er vanskelig å forestille seg at denne fantastiske og fortsatt svært så vitale damen kommer til å sitte særlig mye stille, men vi forstår at denne dagen måtte komme og unner henne det inderlig vel. Vi ønsker henne det beste for fremtiden og pensjonist tilværelsen og håper vi ser henne ofte på fremtidige konserter med VIVA.

Vi takker henne for hennes fantastiske innsats.

På vegne av styret i VIVA,

Janne Vatne,
leder

For mer informasjon om koret og Livs karriere – se www.vivasandnes.no