Comments are off for this post

Er du den nye dirigenten for VIVA?

Sandnes kulturskole har lyst ut stillingen som ny dirigent for VIVA – Sandnes kulturskolekor.

Klikk her for å åpne utlysningen

Klikk her for å søke på stillingen som dirigent i VIVA – Sandnes kulturskolekor

Vi håper at det er mange dyktige dirigenter der ute som har lyst til å søke på denne spennende jobben!

VIVA har et høyt ambisjonsnivå, og har gjennom sitt langsiktige arbeid oppnådd gode resultater i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. De har deltatt på en rekke konserter med blant annet Stavanger symfoniorkester, i tillegg til å arrangere egne konserter.

Koret har et foreldredrevet styre med egen økonomi.

Sandnes kulturskole har tre kor: Barnekor, Juniorkor og VIVA. Målsetting for de tre korene er å arbeide for vokal utvikling, i naturlig kombinasjon med sosial trivsel. Den enkelte sanger skal få mulighet til å utvikle sin stemme og musikalitet mot et høyt nivå.

Comments are closed.