Nyttårsmottagelse 1. januar 2020

Den 1. januar 2020 var det tid for ordføreren sin nyttårsmottakelse i Sandnes kulturhus for å hedre kultur- og idrettsprestasjoner i 2019. VIVA Sandnes kulturskolekor mottok da pris under kulturprestasjoner i 2019 etter å ha vunnet førsteplass for ungdomskor i Spania 27. mars. Det var veldig kjekt for koret å oppleve dette og endelig å få en slik pris betydde stort. Det ble sagt litt om koret mens vi mottok prisen, hvor det ble fortalt om Spaniaturen og hva den gjorde med VIVA som kor og generelt hvor utrolig bra miljø det er i koret. Ordfører, Stanley Wirak holdt også en fin nyttårstale og sa at i 2020 skal vi ta vare på hverandre, noe vi i VIVA fokuserer ekstra på. Det var en fin mottakelse og flere flinke folk fikk innsatspokal for frivillig arbeid o.l. for ungdom og eldre.

Maren Skaar Wilford, korrådets leder og Emma Dahle, korrådets nestleder tok imot prisen sammen med Janne Vatne som er korets styreleder. Koristene skilte seg godt ut på scenen når de hadde på seg kordrakten som er et spesielt kjennetegn for VIVA. Vi fikk en fin bolle som pris og på neste øvelse skal vi fylle den med snop og feire litt med hele koret slik at alle får en liten belønning for arbeidet det krevde. 

Maren og Emma var også forsangere fra scenen på Deilig er Jorden sammen med pianisten i Elle Melle, Odd Erik Ognedal.

Mottakelsen ble vellykket og vi er veldig stolte over å kunne motta denne prisen for koret og tidligere dirigent, Liv Hugstmyr Særheim som i fjor vant førsteplassen i Spania, der både Emma, Janne og Maren var med på turen. 

Maren Skaar Wilford 16 år, korrådsleder